Triathlon Sweden

Kunskapsplats för triathleter

Utvärdering Playitas av Triathlon Sweden 9 - Revansch på mig själv och intervju med Lisa.

Som ni kunde läsa mellan raderna igår var jag inte helt nöjd med min insats på gårdagens cykeltur. Idag skulle jag ta revansch på mig själv. Nu väntade 65 km med tre fantastiskt fina stigningar. Varje backe är mer eller mindre lika lång som avståndet mellan Sälens by och Sälenstugan, fast brantare. med på resan var Håkan "The Sledgehammar" (tv, 7:15 på Vättern) och Jerker Öhrfeldt (th, kört Hawaii).

Vi höll ett skönt ansträngande tempo och unnade oss en fika under turen. På slutet fick vi till en intensiv rullåkning i +40 km/h - kul! Hur gick det då uppför idag? Jag tycker det gick bra! Första backen körde jag drygt 1.30 min snabbare än igår. De övriga backarna kontrollerade jag. Kände mig stark. Det är väl inte svårare än så att tränar du mycket cykling i backe så blir du stark på cykling i backe. Det tar bara lite tid för kroppen att anpassa sig. Hade i o f s aldrig hakat på i gårdagen tempo ändå men gläds åt det faktum att det kändes mycket bättre. Ni ser på bilden hur stark jag blev efter sista stora stigningen :). Nedan en bild över dagens tur.

Efter cyklingen fick jag möjlighet att prata närmare med Lisa om livet och träning. En längre intervju kommer längre fram. Håll utsikt efter den!Inspirerad från mötet med Lisa bokade jag upp en simtid. När jag kom till poolen träffade jag Olle Nyman från Lidingö Triahtlon som körde stenhårt, såg mycket bra ut. Själv blev det 400 m insim med teknik, 5 x 50 m fartökningar, 10 x 100 m start 2 min. Kom in på 1.35-40 med dolme. Sen 300 m med paddlar. Därefter 200 m fjäril (skämt!) och slutligen 200 m avbad.

Imorgon tar jag blogg-ledig men kan avslöja att det blir en löptur till "fyren" kl 08:00 och senare test av ytterligare tre våtdräkter från 2XU. På eftermiddagen kommer jag och Jerker att vara lekledare på stranden. Jul firas nämligen den 25 dec här nere så vi Svenskar får hitta på något eget. Nu ska det lekas!

God Jul på er!

Hälsningar Roger

Visningar: 539

Kommentera

Du måste vara medlem i Triathlon Sweden för att lägga till kommentarer!

Gå med i Triathlon Sweden

Triathlon Sweden på Facebook, klicka logga

Stretching-övrningar, klicka bild

Triathlon Sweden rekommenderar

Triathlon Calculator

Running Calculator

Vilken tid ska du ha på loppet? klicka här!

Triathlon injury prevention archive

Videor

  • Lägg till videor
  • Se alla

Kontaktuppgifter

triathlonsweden@gmail.com

© 2017   Created by Triathlon Sweden.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor